Oferta

Nasza Agencja Reklamowa Fundacji Przystań to idealna agencja reklamowa dla każdego, działająca od roku 2020. Posiadamy własne zaplecze graficzne i produkcyjne oraz utrzymujemy stałą współpracę z wieloma firmami z naszej branży. Wiedza oraz wieloletnie doświadczenie naszych pracowników, pozwalają nam na kompleksową obsługę każdego zlecenia reklamowego…od wizytówek po druk wielkoformatowy…od projektu do efektu. Dążymy do uzyskania satysfakcji i zaufania każdego Klienta, poprzez połączenie marketingu z reklamą, jak również świadczenie wysokiej jakości obsługi w projektowaniu i wykonywaniu reklam dla klientów z całego kraju.

Oferujemy druk wszelkiego rodzaju materiałów wspierających sprzedaż i rozpoznawalność usługi oraz produktu. Zapewniamy najwyższej jakości materiały w różnych formatach i przystępnych cenach. Drukujemy ulotki, plakaty, broszury, naklejki, kalendarze, torby reklamowe
i inne.

Nie masz projektu? Zamów projekt stworzony specjalnie dla Ciebie! Nie bazujemy na szablonach, do każdego projektu podchodzimy indywidualnie.

reklama@fundacjaprzystan.com.pl

grafik@fundacjaprzystan.com.pl

Zapraszamy do śledzenia naszych realizacji na portalu społecznościowym:

Agencja reklamowa Przystań

Zadzwoń 451 000 061